Taitoluistelujuhlat olivat mukava sykähdys tähän ahmuutenniinharmaaseen arkeen. Hulppeiden valmistujaisten (osallistujille KIITOS) jälkeen ei ole oikein päässyt vauhtiin. Osan voimista on vienyt Maijan sairastelu, kun poloista on katsellut vierestä hengessä mukana.

Töitä on tippunut satunnaisesti, mutta kuitenkin riittävästi. Tuli piipahdettua kemian/fysiikan/matikansijaisena yläasteellakin, ja todettua, ettei opettaminen ole todellakaan mun juttu, ainakaan yläasteella. Onneksi muovilevyjen ja puukappaleiden (opetusmateriaalia kuulemma) sateessa geometrian opettamisesta saa sentään kilpailukykyistä palkkaa.

Kuorossa on päässyt rallattelemaan tuttua Bachin Johannes-passiota. Kevään mielekkyys on hieman koetuksella, kun reilun kahden tunnin teos tuntui menevän ulkoa jo toisissa harjoituksissa. Mutta hauskaa on silti:)

Ensi viikolla voisi vaikka hieman sukuloida. Ohjelma vaikuttaa muuten kovin vk-loppupainotteiselta. Maanantaina ei mittään, tiistaina ei mittään, keskiviikkonakaan ei mittäääään. Torstaina urheilutoimittajien säbäturnaus, perjantaina töitä ja valmistujaisia, lauantaina töitä ja tupareita, sunnuntaina töitä ja Superbowlia. Sit vois vaikka koisata pari päivää.

Kunnon kiireet alkavat toukokuussa, jolloin 5 kk kesäpesti byroolla (STT) alkaa. Sitä ennen saa lomailla, mutta minimibudjetilla.