Vaikka lätkäjätkämme rapakon takana eivät Venäjää kellistäneetkään, on itselläni syytä vain hymyyn. Vapun jälkeinen koululoppukiri onnistui ja samalla on ehtinyt juhliakin kiitettävällä tahdilla.

Keskiviikon kvartaalitarkastus kuitenkin todisti, että jotain se ikääntyminen bilevoimista lohkaisee. Synttäripäiväni alkoi sänkyyn tarjoilluilla kahveilla kahdeksalta ja päättyi lätkävälieräpaikan huumassa aamuviideltä. Vaan 21 tuntia, ja seuraavana päivänä väsytti. Höh. Ei ennen vaan;)

Hianoon päivään mahtui tunteellista portfolioiden luentaa, lukuvuoden päättäjäishengailua Alppipuistossa, extreme-krokettia, kuohuviiniä, Sikalan silakoita, väsynyttä mutta kankeaa Aliasta, väsymyksen keskeltä havahtaminen bilettämään Feveriin ja kaksi absurdia taksimatkaa Kallion ja keskustan välillä. Kiitosta kaikille osallistuneille.

Torstaina puoli viideltä herättyäni oli jälleen syytä juhlaan. Tutkimusmenetelmien tenttini oli viimein kelvannut kolmannella yrittämällä! Kouluhommat jatkuvat siis vielä kurssin täydentävillä tehtävillä, mutta vasta huomisten hilipatitippojen jälkeen.

Kun sitä kaksi toveria viiskytä täyttää, pitää päivä komeasti rämäyttää. Jaakon kanssa otamme siis keskiviikon uusiksi ja jatkamme isommalla jengillä illalla Pacificossa. Pronssipelikin lienee baarissa näkyvillä, mutta itse ainakin juoruilen kaveriporukoidemme keskellä mieluummin. Ja pelaan baarista löytyvää, Frendeistä tuttua pöytäfussballia.

Toukokuu viuhahtaa juhlineen nykyään nopeammin alta pois kuin joulukuu. Kahden päivän wappu, Mascotin toimittajaopiskelijailta, äitienpäivä, syndet, tuplasyndet, neljän päivän Pietarin reissu, viiden päivän Vierumäen radiokurssi (lasketaan hauskuuden takia bileiksi)... ja sitten onkin kesäkuun ja -töiden vuoro (eli lisää bileitä, wuhuu).

Tämä on hienoa aikaa, kun on aikaa iloita, hymyillä, hyppiä, tanssia ja huutaa! Lisää iloa on tuonut äitini, jolla on viime aikoina riittänyt myös virtaa humppaamiseen. Kuukauden kohokohtana paperien kysyminen 11 vuotta yli-ikäisenä K-50-diskossa... ja huomenna mamma diskoaa taas, umts, umts...