Nythän mä vasta hokasin, että tämän bloginhan piti painottua jollain lailla urheiluun. Mulla on ollu jotenkin sellainen fiilis, ettei lukijakuntani ole ollut kovin penkkiurheilevaa, joten olen pitänyt mölyt mahassani. Sen verran itsekäs täytyy kuitenkin olla, että kirjoittaa jotain itselleenkin. Ja kun ilta eilisen tapaan sujuu jalkapalloa katsellen, annetaan teillekin ennakkoa Mestarien liigan peleistä, jotka tosin näkyvät vain Viasatilla. Lisäksi tulossa on kattava paketti jääkiekon SM-liigan perjantaina alkavista pudotuspeleistä, joten pysykää taajuudella.

Real Madrid-AS Roma

AS Roma voitti edellisen osaottelun 2-1 näyttävästi. Realin vieraana on paha vääntää, mutta jotenkin eilinen Milanin putoaminen rohkaisi uskomaan, että jättiläiset voivat kaatua. Real voittaa 3-2, mutta vierasmaalisäännön perusteella AS Roma jatkoon.

Chelsea-Olympiakos (edellinen peli 0-0)

Vaikea peli Englannin Valioliigan jätille kotiedusta huolimatta. Olympiakosin saumat paranevat sitä mukaa, kuinka pitkään ottelu pysyy maalittomana. Jos Chelski laukoo kaksi häkkiä ekalla jaksolla, peli on selvä. Veikkaan juuri tätä, 2-0:aa lopputulokseksi ja Chelseaa jatkoon.

Porto-Schalke (Schalke voitti 1-0)

Portugalin ylpeys on kuuma kotonaan. Schalken hajuttomuus ja mauttomuus vajoaa Porton kotiyleisön metelin alle. Kotijoukkue hyökkää hurmoksessa 3-0-johtoon, eikä Schalken kavennusmaali auta. 3-1, ja Porto jatkoon.

Näin puolivälierissä pelaisivat Manchester U, Arsenal, Chelsea, Barcelona, Fenerbahce, Porto ja AS Roma sekä voittaja ensi keskiviikkona päätettävästä otteluparista Inter-Liverpool (Liverpool voitti 2-0 ekan pelin). Unelmien finaali olisi ManU-Pool, mutta sitä täytyy vielä odotella... Nyt saunomaan ja juhlimaan Laurin syndejä...