Lätkäkausi näyttää huipentuvan tyylillä. Ilves pelasi Raipelle vielä yhden voiton, Pelikaanit sai Leinon kuriin, ja JYP sekä Blueskin kykenivät tasoittamaan ottelusarjat. Paras seitsemästä -ottelumuoto tekee sarjoista entistäkin jännittävämpiä.

Raipelle vielä täältä syvä kumarrus ja iso hatunnosto. 44 tuli mittariin tiistaina eikä hiljenemisen merkkejä näy. Kun Raipe aloitti liigassa kaudella 1982-83, minä odottelin syntymääni äidin mahassa. Taisi perjantain pelissä syntynyt Raipen maali olla jälleen kaikkien aikojen vanhimman pelaajan SM-liigassa viimeistelemä osuma. Harmi vaan, että Kärpät on muuten niin paljon Ilvestä edellä, joten Raimo Helmisen uraa on jäljellä enää kolmesta neljään peliä. Toivottavasti ura päättyisi edes Hakametsässä kuudennessa ottelussa eikä Oulun Raksilassa viidennessä pelissä.

Mutta asiaan. Lupasin Maijalle, että löydän urheiluyhteyden myös tämäniltaiseen kauniiseen elokuvakokemukseemme. Tim Burton on nero, Johnny Depp yllättävän hyvä laulaja ja Helena Bonham Carter pelottava, kuten aina.

Sweeney Toddin jälkeen en syö lihapiirakoita hetkeen. Parranajo onneksi hoituu koneella, jossa haavoista ei ole pelkoa. Vaikka olisihan se tosi mageeta istahtaa joskus oikeaan parturintuoliin vaahdotettavaksi ja viilleltäväksi. Sitä ennen pitää tarkistaa, ettei tuoli käänny ylösalaisin eikä tuolin takana ole luukkua.

Mutta se urheiluyhteys. Veikkaisin, ettei Sweeney Todd kuulu Richard Zednikin lempielokuviin. Linkkiä tai aiheeseen liittyviä videoita ei suositella heikkohermoisille.