Virallisestihan olen tällä hetkellä hiihtolomalla, kun koulumme opiskelijoille sellainen on siunattu. Nivelsiderevähtymästä toipuvan jalan ja ihkusään takia varsinainen hiihtely on jäänyt väliin, kun ei ole ollut intresseissä matkata napapiirille asti. Mutta yhdyssanan toista puolta, lomaa, on tullut vietettyä sitäkin kiinteämmin.
Eilen tosin irtaannuin Kallion kaksiostamme Tuusulaan mäkihyppyinfoon, mutta torstai on sujunut vankasti vällyjen välissä. Viimeistelen juuri aamukahvikuppostani.
Ajatus ja käytäntö kohtaavat harmittavan harvoin. Tänäänkin ajattelin, että
- aloitan taustatyön Atriasta ahristavan international business operations -kurssimme lopputyötä varten, johon minä olen lupautunut haastattelemaan jotakuta makkaratehtaan kansainvälisestä toiminnasta vastaavaa edustajaa
- luen ja etsin opinnäytetyöhöni liittyviä luovan kirjoittamisen ja tekstin tyylikeinojen oppaita
- luen Täällä Pohjantähden allan loppuun (enää 100 sivua)
- menen edes ulos tuulettumaan.

Viimeinen toteutunee, sillä kohta suuntaan kuorotreeneihin, jotka pidetään hiihtolomasta huolimatta. Hyvä, että edes joku estää minua erakoitumasta.

Mutta juu, täällä rötvätään yhä. Huomenissa voisi aktivoitua matkaamaan edes Vuosaareen, jossa äidillä on taas kaikki rempallaan. Saa nähdä, pääsenkö edes sisälle.